Huwelijksontmoeting

Jullie houden van elkaar en willen samen door het leven gaan. Maar mag het ook iets meer zijn? Mag God iets betekenen in je persoonlijk leven en mag God iets betekenen in jullie huwelijks- en gezinsleven?

Dan hebben we voor jullie het volgende aanbod:

Op zondag 27 november nodigen we jullie uit voor een ontmoetingsmoment in de Mariakring in Dendermonde. We onthalen jullie om 9u met koffie, thee en koffiekoeken, we starten om 9.30u  en sluiten aan bij de viering om 11u. We sluiten af om 12u. Jullie hoeven niets mee te brengen. Wij zorgen voor alles. Schrijf je wel tijdig in.

Op zondag 15 januari nodigen we jullie uit voor een tweede ontmoetingsmoment in de Mariakring in Dendermonde. We onthalen jullie om 9u met koffie, thee en koffiekoeken, we starten om 9.30u  en sluiten aan bij de viering om 11u. We sluiten af om 12u. Jullie hoeven niets mee te brengen. Wij zorgen voor alles. Schrijf je wel tijdig in.

Op zondag 12 februari vieren we samen Valentijn in de Mariakring in Dendermonde. We onthalen jullie om 9u met koffie, thee en koffiekoeken, we starten om 9.30u en sluiten aan bij de viering om 11u. We sluiten af om 12u. Jullie hoeven niets mee te brengen. Wij zorgen voor alles.
Schrijf je wel tijdig in.

Je kan inschrijven via het secretariaat  van het dekenaat Dendermonde (waartoe ook de nieuwe parochies Berlare-Zele en Buggenhout – Lebbeke behoren): sarah@dekenaatdendermonde.be

 

huwelijk